Een blouse is al snel een kledingstuk voor een ietwat chique bijeenkomst. MONA Mode heeft echter damesblouses voor iedere gelegenheid! Of je nu houdt van casual, laid-back of deftig; een aansluitend, uitlopend of recht model; lange mouw, korte mouw: voor iedere stijl is er een elegante blouse te vinden.

Vind jouw ideale damesblouse

MONA heeft voor ieder wat wils. De damesblouses variëren van modellen met een sjaalkraag tot modellen met een kanten randje, een steentje, een borduursel. Sluiting of geen sluiting. Er zijn zelfs kraaginzetten te vinden, die je onder een ander kledingstuk kan dragen. Daarnaast is niet ieder artikel van hetzelfde ‘blouse’ materiaal: er zijn ook damesblouses te vinden van bijvoorbeeld een zachtere, fijngebreide stof.

Ook is er een breed scala aan print: polka-dots, bloemen, strepen, effen, grafisch..

De perfecte pasvorm

Naast een hele handige tabel voor de beste maat zijn alle damesblouses op de site van MONA Mode voorzien van een uitgebreide informatie sectie. Hier wordt, naast het geven van basisinformatie zoals van welk materiaal de blouse is gemaakt en of het beschikbaar is voor de wasmachine, handige extra info gegeven zodat je er zeker van kan zijn dat je echt een topblouse binnensleept. Zo wordt er bijvoorbeeld aangegeven wat de materiaaleigenschappen zijn, wat het dessin precies is en of er nog bijzonderheden zijn. Er wordt zelfs aangegeven in hoeverre de blouse transparant is, zodat je geen onaangename verrassing te wachten staat als je het past!

Match met iedere outfit

Voor iedere gelegenheid is er hier dus wel een blouse te vinden. Niet meer je outfit aan je blouse aanpassen, maar dé blouse bij je outfit zoeken! Damesblouses van een topkwaliteit, welke je ook kiest.

Extra variatie

De damesblouses op de site zijn niet alleen van MONA zelf, maar ook andere merken komen aan bod. Zo kan je je lievelingsmerk er tussenuit plukken, of een nieuwe favoriet ontdekken. Daarnaast kent natuurlijk ook MONA Mode een sale-section: misschien is die perfecte blouse wel met 40% korting binnen te slepen..

Als eindklapper is deze online zaak ook nog voorzien van een 24 uurs-service: je hoeft dus niet lang te wachten tot je de gewenste blouse binnen hebt.

Ga op pad en vind dé damesblouse die bij jou past. Laat jezelf zien op de manier waarop jij dat wil! Iedere dag, ieder seizoen: MONA Mode stelt niet teleur. Pas alleen op dat je niet verslaafd raakt, dat zou nog wel eens kunnen gebeuren ;).