Altijd haast in de ochtend? Vaak last van gekreukelde blouses in de loop van jouw werkdag? Of gewoon een hekel aan strijken? Maak je ochtendroutine een stuk efficiënter met strijkvrije overhemden. Zoals de naam al doet vermoeden komt aan dit shirt geen strijkijzer te pas. Lees hier waarom strijkvrije overhemden zo fantastisch zijn.

Strijkvrije overhemden: een aanwinst in elke garderobe

Je kent het vast wel: je hebt een belangrijke werkafspraak of meeting en je zoekt naar je favoriete overhemd. Vlak voordat je de deur uit moet heb je hem gevonden, maar wel in een veel te kreukelige staat. Tijd om de strijkplank uit te klappen en aan de slag te gaan heb je niet meer. Laat staan zin. Ook al heb je geen haast in de ochtenduren, ‘s ochtends heb je doorgaans wel wat beters te doen dan overhemden strijken. Dat maakt strijkvrije overhemden natuurlijk een geweldige uitvinding. 

Naast praktisch ook prachtig

Je hoeft overigens niet bang te zijn dat deze blouses van een of ander oncomfortabel materiaal zijn gemaakt. Sterker nog, deze strijkvrije overhemden zijn gemaakt van 100% katoen, en daarmee zitten ze minstens zo goed als een gewoon hemd. Ook is een bijkomstig voordeel dat ze de hele dag door in de plooi blijven. Aan het einde van jouw werkdag zie je er dus nog steeds pico bello uit. Hoe kan het nu dat deze blouses van katoen zijn gemaakt, en toch in de plooi blijven zonder strijken? Nuwel, de katoendraden zijn bewerkt met een speciale behandeling. Daardoor is de stof veel minder gevoelig voor kreukels. Vergelijk het met een conditioner voor de behandeling van droog haar – maar dan met permanent resultaat. Je hangt simpelweg de vochtige overhemden na de wasbeurt op een hanger, en de kreukels verdwijnen uit zichzelf uit de stof.

Vele topmerken gaan voor strijkvrije blouses

Tegenwoordig is de keuze wat betreft strijkvrije blouses reuze. Voor iedereen zal er geheid iets passends tussen zitten. Uiteraard is ook de keuze in pasvormen zeer uitgebreid. Van strak getailleerd, met een beetje stretch tot ruimvallend. Veel A-merken hebben ondertussen de meerwaarde ingezien van strijkvrije blouses en hebben deze dan ook in hun assortiment opgenomen. Denk aan merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Casa Moda en OLYMP. Trakteer jezelf dus op tijdwinst en gemak, met strijkvrije overhemden van jouw favoriete merk. Voortaan verloopt jouw ochtendritueel helemaal smooth!

The free online CSS beautifier will compress the style files for your websites in seconds.