Afgelopen vrijdag ben ik mijn portemonnee kwijtgeraakt. Yep, net voor het weekend ben ik zo handig om mijn portemonnee kwijt te raken, met daarin al mijn pasjes, zoals mijn rijbewijs, kentekenbewijs, pinpas en vele anderen. Vele andere dingen die ik dag in, dag uit gewoon als heel vanzelfsprekend neem. Wat kan het toch balen zijn om zoiets kleins kwijt te raken! Zeker omdat je dan ook nog eens alle instanties en dergelijke langs moet gaan om nieuwe pasjes aan te vragen. Echt mega onhandig. Maar eigenlijk vind ik het meest zure nog wel, dat ik mijn wallet kwijt ben. Dat was namelijk een prachtding.

De beste portemonnee ooit…

De wallet die ik had was een enorm handige pasjeshouder, van het merk Secrid. Echt een stoer en praktisch ding, waar al mijn pasjes in pasten. En dat waren er behoorlijk wat. De meeste pasjeshouder hebben overigens geen plek voor kleingeld of briefgeld, maar deze had dat wel. Wat ik ook een tijdje heb gehad was een telefoonhoesje waar een aantal pasjes in pasten – en misschien nog een paar briefjes van tien. Op een bepaald punt had ik echter zo veel pasjes, dat ik wel een echte portemonnee hiervoor moest aanschaffen.

Een website vinden voor een nieuwe

Aangezien ik toch deze site beheer, leek het me enigszins grappig om hier een klein blog over te schrijven. Ik heb ondertussen al een goede website gevonden waar ik een nieuwe portemonnee kan aanschaffen. Eentje die net zo goed is als die ik kwijt ben geraakt natuurlijk! Alleen maar upgraden, nooit downgraden, is mijn ‘motto’. Daarom heb ik besloten om maar weer een nieuwe pasjeshouder in huis te halen. Ik vond dat nu eenmaal zo’n handig ding, dat ik niet snel terug zou gaan naar een gewone portemonnee. Hoewel zo’n leren geldhouder ook wel iets heeft… Maar goed, vandaag de dag kun je (bijna) overal wel betalen met een pinpas. Benieuwd wat de website is die ik gevonden heb?

Watertandend aanbod

De website waar ik het over heb heet Brandfield. Bij website-vinden zijn we in één ding echt goed en dat is uiteraard de beste websites vinden voor bepaalde producten of diensten. Voor portemonnees kwam ik in mijn zoektocht uit bij Brandfield. Het aanbod is enorm, de keuze niet alleen reuze maar ook nog eens erg breed en ze hebben zeer uiteenlopende prijzen. In andere woorden: voor iedereen zit er wel een leuke portemonnee tussen in deze webshop. Ik heb de mijne in ieder geval besteld!