Wil je graag een sloep huren maar kun je de juiste website er niet voor vinden? Zoek niet verder! Als je op zoek bent naar een leuk dagje uit met je vrienden of een mooie tocht wil maken met je gezin of familie kan een sloep huren ontzettend leuk zijn. Een sloep huren kan makkelijk online en is zo geregeld voor hoe lang je zelf wil!

Sloep huren is genieten

Er is niets zo heerlijk als een mooi tochtje over het water maken. Kies één van de prachtige wateren die Nederland rijk is: dat grote meer in de buurt waar je altijd langsrijdt en wat je eens vanuit een andere hoek wil zien, of juist een leuke rivier, gracht of ander water waar je nooit eerder bent geweest. Er zit overal in de buurt wel een verhuurbedrijf waarbij een sloep huren zo geregeld is. Je kunt een kort tochtje maken of er een hele dag voor rekenen. Een sloep huren is een ontzettend leuk uitje als je eens een rustig moment met je gezin wil hebben of lekker bijkletsen met je vrienden. Het water werkt heerlijk rustgevend en zo heb je even helemaal niks anders aan je hoofd! Puur genieten dus.

Waarom een sloep huren?

Er zijn vele voordelen van een sloep huren tegenover ander soort boten. Een sloep vaart met ongeveer 12 kilometer per uur. Niet te hard dus, zo kan je lekker genieten van de mooie omgeving, het kibbelende water en natuurlijk je gezelschap. Hierdoor hoef je je ook niet zo druk te maken over het verkeer op het water, wat het makkelijker maakt om een sloep zelf te besturen, ook voor iemand die geen eerdere vaar ervaring heeft. Hou er hier wel rekening mee dat er vaak een minimumleeftijd bestaat van 18 of 21 jaar om een sloep te mogen varen. Als je liever lekker achterover leunt en kijkt zonder zorgen, kun je ook een sloep huren inclusief schipper. Het is handig om van tevoren goed alle mogelijke verhuurders te vergelijken. Veel verschillende bedrijven berekenen de prijzen anders. Het kan inclusief benzine zijn of exclusief, met of zonder overkapping voor als het regent of koud is buiten, enzovoort. Kijk dus goed en vind een bedrijf wat bij jou en je wensen past!

Zo geregeld

Al met al, als je eenmaal een geschikt verhuurbedrijf hebt gevonden, is een sloep huren zo voor elkaar. Een paar uurtjes of een hele dag, voor alleen jou en je partner of met het hele gezin, het kan allemaal!