Vooral op de werkvloer is het fijn als je alle benodigdheden gewoon online kunt bestellen. Het is dan makkelijk om grote hoeveelheden in een keer te kopen en er vanaf te zijn.  Tegenwoordig kan je eigenlijk alles wel online bestellen. Ben jij op kantoor de persoon die altijd alles bestelt? Deze blog is dan helemaal voor jou geschreven, want je leest er echt alles over het online bestellen van kantoorartikelen. Wil jij weten hoe je dat op een slimme manier kunt doen? Kom achter de slimme tips, lees nu deze blog en wordt een professional in het bestellen van kantoorbenodigdheden.

Standaard dingen

Op een kantoor zijn een aantal dingen echt onmisbaar. Pennen en papier zijn ook in deze digitale wereld echt  heel belangrijk. Korte aantekeningen en boodschappen voor collega’s worden nog steeds veel met de hand geschreven. Als je mensen moet gaan vertellen dat de pennen en of het papier bij een kantoor op zijn, is dat een regelrechte schande. Als bedrijf moet je dat ten alle tijden hebben. Zorg er daarom voor dat je altijd drie keer zoveel papier en pennen bestelt als nodig is. Zo voorkom je dat er een tekort komt en is er altijd een voorraadje aanwezig. Onder het pen en papier verhaal horen ook nietjes en dergelijken.

Juist nu erg belangrijk

Waarschijnlijk werkt iedereen vanachter een laptop of computer  en zijn de momenten dat pennen worden gebruikt minder vaak aanwezig. Nu is het de slimste manier om gewoon iets te typen en dat vervolgens uit te printen. Met papier alleen wordt printen wel erg moeilijk. Zorg daarom ook voor voldoende toner en andere printer benodigdheden. Met een HP printer zit je met HP 301XL wel goed.  De juiste cartridge kopen is een ding, maar zorg er ook voor dat er voldoende voorraad is van de HP 301XL  om nare problemen te voorkomen.

Doekjes

Een kantoorpand krioelt van het stof en daarom is het absoluut geen overbodige luxe om regelmatig alle toetsenborden en dergelijke met een doekje schoon te maken. Zo zorg je er voor dat iedereen in een zo schoon mogelijke omgeving aan het werk is. Koop genoeg voorraad aan doekjes en zorg dat ze altijd binnen handbereik zijn voor jezelf en je collega’s. Heb jij wat geleerd van de dingen in deze blog? Vergeet niet dat je vrijwel alles gewoon online kunt bestellen in grotere hoeveelheden. Zo ben je niet snel een hoop tijd kwijt aan het halen van benodigdheden.